surfersparadise.blogg.se

#På resande fot #ObestämdTid #LeverLivet #NeverTuringBack #ÅngraBaraDetDuAldrigGjorde #CarpeFuckingDiem #FuckOutTheWay #PictureForThePasta #Backpacker #Sydney #RegretNothing #DownUnder #Don'tWorryBeHappy #OneDayAtATime #DreamBig #Livet ÄrFörKortFörAttMåDåligt #LifeWon'tWait #FeelingGoodIsGoodEnough

Nimbin

Kategori: ByronBay

Nimbin är känt som drogornas stad här i Australien, staden där poliserna blundar en aning och avviker lite från de vanliga reglerna. Nimbin var en otroligt liten by, en huvudgata och det var i princip allt. Mycket färglada skyltar, konstiga affärer, drogmuseum, konstiga människor och mycket turister. Det var en trevlig aktivitet, kul att ha sett och en upplevelse att komma ihåg. För den som undrar står ett 20 talpersoner och i princip skriker ut om det är någon som vill ha weed eller cookies med mera, samt att det förmodligen går att köpa i varenda affär där.

Linus och Micke i väntan på The happy coach som skulle ta oss till Nimbin

 
Bussen kom och i satt en glad och galen busschaufför. - "These roads are dangerous today because of the rain. I am going to drive as fast as I can, so that you are less time in danger" Dumt men ändå riktigt smart sagt. 
 
 
Först stannade vi till vid ett litet "vattenfall" som i princip inte var något överhuvudtaget längre pågrund av värmeböljan här. 
 
 
 
Vattenfallet var inte värt ett foto, pölen som det rann ner i var däremot finare. 
 
 
Äntligen framme i Nimbin, där trottoarerna är märkta med marijuana löv.
 
 
Färgglada skyltar överallt
 
 
Bringabong vs billabong, Nimbin vs Byron bay
 
 
 
Konst i Nimbins lilla kark-park. 
 
 
Vi blev ett med inredningen inne på museumet