surfersparadise.blogg.se

#På resande fot #ObestämdTid #LeverLivet #NeverTuringBack #ÅngraBaraDetDuAldrigGjorde #CarpeFuckingDiem #FuckOutTheWay #PictureForThePasta #Backpacker #Sydney #RegretNothing #DownUnder #Don'tWorryBeHappy #OneDayAtATime #DreamBig #Livet ÄrFörKortFörAttMåDåligt #LifeWon'tWait #FeelingGoodIsGoodEnough

Checky Monkeys

Kategori: ByronBay

Eftersom vi måste leva billigt nu har det blivit (en gång) fiskpinnar med ris, JÄTTE NYTTIGT & JÄTTE GOTT .. På Cheeky Monkeys har dem varje kväll maträtter för endast fem dollar så istället för fiskpinnar gick vi dit och åt ännu mera super nyttig mat tillsammans med en gratis drink =)
 
 
 
Då cheeky monkey aldrig riktigt kände för att dra igång, så bestämde vi oss för att lämna och gick istället till en park där kristna människor stod och sjöng och bjöd på gratis pannkaka. Till pannkakan drack vi cider/öl, och ja det var så äckligt som det låter. Är man i hippie staden numer ett så är alkohol och gratis mat en skön kombination man inte tackar nej till. Åh.. börjar de inte vattnas i era munnar nu ?? ;) 
 
 
 
 
 
Micke har troligtviss åkt på halsfluss, har skavsår mellan tårna pga flipp-flopps, har ont i ben och armar (pga surfing) idag är planerna att stanna på hostlet, kolla på någon surfar film och tare riktigt lugnt. Första hjälpen väskan vi fick av Lisa har faktiskt varit till stor hjälp på denna resa! Tack. 
 

Kommentarer

  • Mami Lisa säger:

    Jobbigt att vara sjuk när man är på resa, Michelle var väl också sjuk i Sydney.. Ni får ta det lugnt några dagar så går det över.. Är det halsfluss behöver Mike antibiotika, penicillin. Finns det utan recept där eller måste man besöka läkare som i Sverige tro??
    Här lite wikipedia:

    Halsfluss (latin tonsillit) är en infektion i (halsmandlarna). Den orsakas av bakterier och då med mer generella förkylningssymptom som hosta, snuva och lätt feber. Virusorsakade halsinfektioner behandlas med vila penicillin - antibiotika hjälper mot halsfluss när det orsakats av bakterier. Vanligen behandlas halsfluss med penicillin i tio dagar. Vid sådan behandling går symptomen tillbaks redan efter några dagar men det är viktigt att fullfölja hela kuren för att undvika återfall.

    KRYA på DIG MIKE.. Michelle får ge dig lite helande kramar..
    Kärlek!!!

    2013-01-09 | 22:35:02
  • michelle säger:

    Det är förmodligen halsfluss tyvärr, alla doktorer var fullbokade igår så det bli till att gå till farbror doktor idag istället! Jag ger massor av helande kramar men dem värkar inte hjälpa :(

    2013-01-09 | 23:44:11
  • Mami Lisa säger:

    Du är rar som tar hand om Mike & kramas.. Men var försiktig det smittar ordentligt, hoppas du har immunförsvar tillräckligt att förhindra dom elaka bacillerna att komma över till dig! Lycka till med doktorer och ALLT! Kram mina fina..

    Micke: Vila och drick MYCKET vatten!! Love u

    2013-01-10 | 09:58:50
    Bloggadress: http://www.alimenta.se/kontakt.php

Kommentera inlägget här: