surfersparadise.blogg.se

#På resande fot #ObestämdTid #LeverLivet #NeverTuringBack #ÅngraBaraDetDuAldrigGjorde #CarpeFuckingDiem #FuckOutTheWay #PictureForThePasta #Backpacker #Sydney #RegretNothing #DownUnder #Don'tWorryBeHappy #OneDayAtATime #DreamBig #Livet ÄrFörKortFörAttMåDåligt #LifeWon'tWait #FeelingGoodIsGoodEnough

Byron Bay

Kategori: ByronBay

Vi sa farväl till Spot X i söndags och tog bussen mot Byron Bay. Väll framme blev det en bit att gå då vi egentligen skulle checka in på måndagen och ingen buss var där för att hämta upp oss. Vilsna i Byron Bay utan internet på mobilerna (välkomna till backpacker livet) hittade vi tillslut fram, och dem hade sovplats för oss. 
 
 
Vi fick rum 34 och där får vi stanna alla våra 10 nätter här i Byron. I natt sov vi med Jack Sparrow, surfarduden, "den populära killen" direkt tagen ur en amerikans film och snillet från London det är en härlig mix men alla funkar för alla gör samma sak.
 
Hostelt är riktigt rent, 50 meter till stranden och allt behöver finns här. Perfekt
 
 
 
 
Vi vaknade tidigt för att gå och köpa oss frukost och sen ta en tur till stranden. 
 
 
 
 
Varannan affär i Byron ser ut såhär
 
 
Och  var tionde bil ser ut såhär
 
 
Nu är vi helt slut efter en runda på stan, och utav solen. Förmodligen blir det powernap här en stund innan kvällen troligtviss bjuder på partay. 
 

Jag svävar på moln. Jag älskar redan Byron Bay! Jag älskar det här hostlet. Jag älskar de konstiga, sköna och roliga människor som vi möter. Jag tror att det här kommer att bli svingött. Take care
 

Kommentarer

  • Tanja säger:

    Det är otroligt vilken resa ni gör, är så avundsjuk :)
    Var rädda om er, och bara njuuut <3

    kram på er!

    2013-01-07 | 18:01:13

Kommentera inlägget här: