surfersparadise.blogg.se

#På resande fot #ObestämdTid #LeverLivet #NeverTuringBack #ÅngraBaraDetDuAldrigGjorde #CarpeFuckingDiem #FuckOutTheWay #PictureForThePasta #Backpacker #Sydney #RegretNothing #DownUnder #Don'tWorryBeHappy #OneDayAtATime #DreamBig #Livet ÄrFörKortFörAttMåDåligt #LifeWon'tWait #FeelingGoodIsGoodEnough

JOBB JOBB JOBB

Kategori: Cairns

Dagen har bestått av morgon bad i stekande sol och eftermiddags bad i spöregn. Misslyckat jobbsökande på morgonen och misslyckat jobbsökande på eftermiddagen. Vi har än sålänge fått två erbjudanden en med alldeles för lite betalt och ett annat som vi aldrig skulle hunnit flyga till med så kort varsel. Vi har haft alldeles för mycket tur under resans gång så kanske är det nu våran tur att ha lite oflyt. Ni undrar förmodligen varför vi så gärna vill stå och slava på en farm och plocka frukter i stekande sol (?) Dels för att när jag och Mike bor i en storstad (som de två storsparare vi är) går det plus minus noll, även för att farmjobb kan på vissa ställen vara riktigt bra betalt och det skulle ju inte sitta helt fel att pengar kvar när man kommer hem till Sverige och är arbetslös. 
 
 
Påtal om ingenting, såhär ser jag ut när jag har glömt solskyddfaktor när solen bräner och tittat under vattnet en hel dag. Mikes min representerar vår besvikelse över att vi inte får något farmjobb!!!!
 

Kommentarer

  • Mami Lisa säger:

    Ni är söta vilken min ni är gör.. KRAM och lycka till med det ni vill göra !!!

    Svar: TACK!! <3
    surfersparadise.blogg.se

    2013-02-21 | 08:09:22
    Bloggadress: http://www.alimenta.se/kontakt.php
  • sussie säger:

    Med farmjobb får man även chansen att stanna längre i landet? Visst?

    Svar: Ja precis, om man jobbar 88 dagar så kan Micke får förlängt med ett extra år working holiday, men han kan även gå via mig genom partnership visa (utan att gifta oss, haha) så vi måste inte jobba så länge om vi inte vill. =)
    surfersparadise.blogg.se

    2013-02-21 | 08:35:01

Kommentera inlägget här: