surfersparadise.blogg.se

#På resande fot #ObestämdTid #LeverLivet #NeverTuringBack #ÅngraBaraDetDuAldrigGjorde #CarpeFuckingDiem #FuckOutTheWay #PictureForThePasta #Backpacker #Sydney #RegretNothing #DownUnder #Don'tWorryBeHappy #OneDayAtATime #DreamBig #Livet ÄrFörKortFörAttMåDåligt #LifeWon'tWait #FeelingGoodIsGoodEnough

FRAMME I AIRLIE

Kategori: Östkusten

Om ni läst inlägget innan så kan ni nu förstå varför vi var oerhört glada över att lämna Agnes Water igår, men turen var inte på vår sida än.. Klockan 17.05 steg vi på bussen med världens mest illa stinkande och irriterande personer. Knarkare som inte duschat, flera rökare som sprang in och ut och rökte, folk som satt och lät med godis påsar klockan tolv på natten samt vissa som pratade högt i telefon. När vi tillslut kom fram till Mackay klockan 00.45 inser vi att Greyhound bussen inte stannat i närheten utav standens central utan mer i utkanten. Hostel/Motel kunde vi glömma så trottoaren/handuken fick agera madrass samt vårt strandlakan täcke (det positiva var att jag fick sova bredvid min kärlek som jag inte gjort på flera veckor). Klockan fem kommer nästa Greyhound buss och Andy hoppar på den för att kunna hyra en bil i Airlie beach och sen köra till Mackay för att hämta oss. Det börjar regna så jag, John och Mike uppgraderar oss till bänkar utanför macken och sover lite till. Efter förvånansvärt många timmars sömn på gatan anländer nästa buss 07.10 och alla tre kom med. Äntligen var vi påväg till Airlie beach!
 
 
Väll framme möts vi av spöregn, men staden verkar jätte trevlig och mysig ändå. Nu har vi en natt här i staden innan vi imorgon ska ut och segla på Whitsundays i två dagar! På bilden ser ni Mike och världens skönaste dude från UK. 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: