surfersparadise.blogg.se

#På resande fot #ObestämdTid #LeverLivet #NeverTuringBack #ÅngraBaraDetDuAldrigGjorde #CarpeFuckingDiem #FuckOutTheWay #PictureForThePasta #Backpacker #Sydney #RegretNothing #DownUnder #Don'tWorryBeHappy #OneDayAtATime #DreamBig #Livet ÄrFörKortFörAttMåDåligt #LifeWon'tWait #FeelingGoodIsGoodEnough

MITT I NATTEN

Kategori: Sydney

 
När vi kom till hotellet vid tio så fick vi ju självklart inte checka in, så vi begav oss in mot centrala Sydney där vi skaffade kontantkort & en omvandlare för eluttag. Därefter var det dags för lunch och äntligen (sen vi lyfte Sverige) hittade vi ett ställde med riktiga sallader (inte bara salladsblad) rikligt med kyckling och avocado, ny favorit!
 
 
Vi satte oss på en trappa i Darling Harbour och njöt av en varsin jätte god glass och solen som faktiskt hållt sig undan tidigare under dagen, Svinkallt. 
 
 
När vi skulle hem gick vi förbi en mataffär och vad är roligare än att kolla utbudet på mat i andra länder? Godis, kakor, muffins, chips, stora jävla donuts (4 för 40 kronor) och mer godis. Till slut hittade vi ändå avdelningen med riktig mat. Kvarg kan jag fett glömma (finns inte), keson var väll sisådär (får vänja mig vid smaken), äpplen däremot (gudomliga). Förövrigt så var hela frukt och grönt avdelningen super fräsch och det finns naturella nötter i mängder :)   
 
 
Väll hemma på hotellet fick vi veta att vårat nästa hotel ligger 6 mil utanför Sydney och inte 6 km som vi förmodligen trodde. alltid ska det vara någonting. Vi har nu ringt och försökt avboka och får svar imorgon bitti. Går det inte att avboka så får vi förmodligen leva med det och ta in på hostel mer centralt. 
 
 
Har sovit i åtta timmar men ska försöka sova igen, för att komma in i rätt tid.
Imorgon är en nya dag och då ska vi skaffa bankkonto, skattenumer & träffa dessa snyggingar,
 
 

Kommentarer

  • Mami Lisa säger:

    Ni ser ut att ha helt underbart.. Det värmer hjärtat..
    Hoppas det löser sig med sovplats till imorgon.
    GO NATT ÄLSKLINGAR <3 Kärlek till er..
    (Miss u Mike)

    2012-09-27 | 18:11:30
    Bloggadress: http://www.alimenta.se/kontakt.php
  • Tanja säger:

    Nu tror jag kl är 06.00 hos er? Ni sover säkert :) hoppas ni sover gott i ett bra hostel, att det löste sig med det andra stället. Kul att följa er puss o kram <3

    2012-09-27 | 20:51:24

Kommentera inlägget här: