surfersparadise.blogg.se

#På resande fot #ObestämdTid #LeverLivet #NeverTuringBack #ÅngraBaraDetDuAldrigGjorde #CarpeFuckingDiem #FuckOutTheWay #PictureForThePasta #Backpacker #Sydney #RegretNothing #DownUnder #Don'tWorryBeHappy #OneDayAtATime #DreamBig #Livet ÄrFörKortFörAttMåDåligt #LifeWon'tWait #FeelingGoodIsGoodEnough

Försenat inlägg, våran fredag.

Kategori: Sydney

Imorse vaknade vi runt sex. Vi hade INTE en aning om vad som väntade oss .. Formuel 1 avbokades (inga pengar tillbaka, men vi är glada ändå), vi bokade ett fyra personers rum på Westend backpackers och därefter begav vi oss in mot stan.

Ska man gå över gatan får man vänta i 5 minuter och sen är det enbart grönt i fem sekunder. Påväg mot Westend, såhär sura är vi över skit trafiklysen här i Australien... Haha, kinesen bakom är också lack för det!

 Efter detta möte vi upp Anna och Anton (Har verkligen saknat dig Anna)!

Priserna på hostel är svinhöga här i Sydney så på grund av detta ville vi hyra en lägenhet medans vi är här i stan och sedan pröva på backpack livet de månaderna vi reser längst hela östkusten. Så vi begav oss mot Myrtle street 65 men Anna och Anton för att kolla på en lägenhet. 30 minuter senare står vi och skriver på kontraktet till en lägenhet mitt i Sydney.

 


Vi kände för att spendera lite mer pengar och gick därför och skaffade oss ett gymkort på Jetts.
Helt jäkla sjukt bra, 350 kronor start avgift och därefter 200 kronor per månad! Jetts finns överallt i hela Australien så gymmet REKOMENDERAS starkt för fattiga backpackers som vill hålla igång. Negativt: För mycket aircondition annars bara positivt, det fanns alla möjliga maskiner och vikter, defenetivt bättre än Focus som vi gymmade på i Sverige!!

 


När Anton slutade jobba mötes vi upp och tog en promenad mot Darling Harbour, väll där började det spöregna och vi sprang in och sökte skydd på en bar. För Anna och Anton vart det en cider, medan jag och Micke sparar oss för imorgon då vi ska fira att vi fått lägenhet! 

 

Vi sitter där ett tag och det slutar regna så vi bestämmer oss för att gå.. Tio meter hinner vi och sen börjar det spöregna igen! Vi springer genom staden och alla andra verkar klara sig undan regnet utom vi ..

När vi äntligen kommer hem till Westend hostel och går in på vårat rum så träffar vi en otroligt skön och rolig italienare. Micke och han börjar snacka och jag tror att han har hittat sin soulmate, de har exakt samma humor och jag kan inte sluta skratta! :)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Helt plötsligt säger Micke

- "Antecknar du?"

(Jag sitter och skriver detta inlägg och svarar)

-"Öh, ja allt! Va fan tror du Micke?" "Prata lite saktare snälla jag hann inte få med förra meningen"

Italienaren flicker in:

-"Sluta prata, Anteckna, haha!"

Det var väll i princip våran dag. Nu ska vi sova imorgon har vi en lägenhet att flytta in i! :)

Kommentarer

  • Mami Lisa säger:

    GRATTIS!!!
    Jätteglad att ni hittat en lägenhet där ni kan hitta lite trygghet innan ni ska ut på äventyr!

    Skönt de va att få livstecken från er, nu kanske man kan sova igen!
    KRAM mami Lisa

    2012-09-29 | 09:26:43
    Bloggadress: http://www.alimenta.se/kontakt.php
  • Mami Lisa säger:

    Ps. GRATTIS på NAMNSDAGEN MIKE!!
    Mikael och Mikaela idag 29/9 i Sverige

    ÄLSKAR DIG!!!

    2012-09-29 | 09:34:48
    Bloggadress: http://www.alimenta.se/kontakt.php
  • grant Weston säger:

    Hi michelle and Mike. Kate and I wrote the other day to say that we were very happy to see that you and mike had made it safely to Australia,but it could not be sent? It looks like you have been busy trying to find your feet but following you blogg makes it feel that you and mike are still close to us. Please keep blogging so we can keep in touch. Keep healthy eat properly and I am so proud that able to find your way in australia. Bye for now Love Dad and family P.S sitting on x2000onthe way to Gothenburg.

    2012-09-29 | 10:41:19

Kommentera inlägget här: