surfersparadise.blogg.se

#På resande fot #ObestämdTid #LeverLivet #NeverTuringBack #ÅngraBaraDetDuAldrigGjorde #CarpeFuckingDiem #FuckOutTheWay #PictureForThePasta #Backpacker #Sydney #RegretNothing #DownUnder #Don'tWorryBeHappy #OneDayAtATime #DreamBig #Livet ÄrFörKortFörAttMåDåligt #LifeWon'tWait #FeelingGoodIsGoodEnough

SUNDAY

Kategori: Sydney

Vi vaknade sent idag och gick som vanligt direkt till gymmet, bröst & triceps stod på schemat. Innan så har jag och Micke tränat på egenhand, men vi har nu bestämt oss för att köra tillsammans. Dels för att pusha varandra och även för att hjälpa till på dem sista så att vi orkar pressa fler rep. För min del blev det ett grymt pass, PT-MIKE gjorde sitt jobb! Vi har även köpt C4 vilket ska vara Australiens populäraste Pre Workout, vi får se imorgon om det var något att hänga i julgrannen.
 
 
Darling Harbour Fiesta är i full gång så idag besökte vi hamnen en snabbis för att spanna in detta event. Först satte vi oss vid vår "hotspot" och kollade på Capoeira vilket tydligen är en afrobrasilansk kulturtradition och kampkonst med inslag av musik. Denna kampsport skapades då slavarna skulle lära varandra att fightas utan att personerna som höll dem fågna skulle märka något. Vi fortsatte mot en stor scen där två söta (10 års åldern) barn stod och dansade salsa.  
 
 

 
 
En tacomiddag plus två stiliga herrar som diskar var mitt och Annas pris efter fredagens tävling, kvällens middag Tacos =)
 
 
En trevlig middag och tusen ideer om vad för grymma företag man kan starta i Australien.
Anton är as taggad, Good luck to you friend! ;)
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: