surfersparadise.blogg.se

#På resande fot #ObestämdTid #LeverLivet #NeverTuringBack #ÅngraBaraDetDuAldrigGjorde #CarpeFuckingDiem #FuckOutTheWay #PictureForThePasta #Backpacker #Sydney #RegretNothing #DownUnder #Don'tWorryBeHappy #OneDayAtATime #DreamBig #Livet ÄrFörKortFörAttMåDåligt #LifeWon'tWait #FeelingGoodIsGoodEnough

SÖNDAGEN

Kategori: Sydney

 
På morgonen skulle jag och Micke gå en promenad mot vattnet, men vi kom inte längre än ca 1 km på bakgatan. Där hittade vi Target och K-mart (affärer med allt billigare än ÖB) där Micke hColes (Grymt stor mataffär med allt möjligt) Som tidigare nämnt frukten och grönsakerna är helt fantastiskt fräscha och det känns som jag är i frukt himmelen, haha. Vi hittade kycklingfärs (som vi letat överallt efter i Sverige, men inte hittat) så det handlade vi med oss eftersom att det var billigare än kyckling fileerna.
 
Påvägen hem gick vi och övade på brittisk och Australiensk dialket, skrattade ihjäl oss och kom fram till att det är jätte svårt! Vi satte vi oss i en park och åt fruktsallad innan vi fortsatte uppför (killerhill) backen.
 
 Vi var i affärerna så sjukt länge att när vi kom hem blev det powernap för mig. 
Vid fem tiden beagav vi oss mot tåget som skulle ta oss till operehouse .. skriver mer om det ikväll! :)
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: