surfersparadise.blogg.se

#På resande fot #ObestämdTid #LeverLivet #NeverTuringBack #ÅngraBaraDetDuAldrigGjorde #CarpeFuckingDiem #FuckOutTheWay #PictureForThePasta #Backpacker #Sydney #RegretNothing #DownUnder #Don'tWorryBeHappy #OneDayAtATime #DreamBig #Livet ÄrFörKortFörAttMåDåligt #LifeWon'tWait #FeelingGoodIsGoodEnough

En bra dag

Kategori: Sydney

Godmorgon kära vänner och familj. Roligt att fler än väntat faktiskt kikar in här då och då och vill följa våran resa, något som faktiskt ger en extra push till att ta med sig kameran vart vi än går.  Igår vart det varmt, riktigt varmt, på förmiddagen spenderade jag och Mike cirka 2 timmar i solen vilket räckte för att (solstings) huvudvärken skulle hålla i sig än idag..
 
 
Efter det gick vi med tunga steg mot skuggan. I hamnen är det något event varje helg och denna helg bjuder på motorshow och Darling harbour fiesta. Älskling spannar in sport-limonsinen med vinge (?) kanske är bra om någon har brått till festen. 
 
 
Vi tog även en titt på alla matstånd och dansuppvisningen och hittade några personer som målade av folk gratis. Gratis är alltid bäst så ..
 
 
Vi har länge velat gå in i Chinesegarden och bestämde oss får att slå till igår. 
 
 
<3
 
 
Obligatorisk kinapose framför vattenfallet
 
 
 
Nu finns det ingen återvändo babe, det är vi föralltid på ett heligt träd!
 
 
Efter jobbet skulle jag, Linus, Torun och Mike spela biljard men eftersom att alla biljadbord var stängda på barerna så blev det lite utomhus bio på George street istället! Ser ni föresten hur mycket jag färg jag fått i ansiktet, yeeeeey!
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: