surfersparadise.blogg.se

#På resande fot #ObestämdTid #LeverLivet #NeverTuringBack #ÅngraBaraDetDuAldrigGjorde #CarpeFuckingDiem #FuckOutTheWay #PictureForThePasta #Backpacker #Sydney #RegretNothing #DownUnder #Don'tWorryBeHappy #OneDayAtATime #DreamBig #Livet ÄrFörKortFörAttMåDåligt #LifeWon'tWait #FeelingGoodIsGoodEnough

DAGEN EFTER

Kategori: Sydney

En seg "dagen efter" & en första dag utan något specielt inplanerat. På ett sätt så känns det jätte konstigt, ungefär som att vi enbart ska vara här en vecka till och att varje dag räknas. Samtidigt känns det riktigt skönt och man börjar förstå att det här är vardagen nu (lite lyxigare än hemma men ändå vardag). 
 
 
Vi kom inte ut ur huset förän tre tiden. Påväg mot mataffären tog vi en sväng förbi en inomhus marknad där det fanns allt möjligt roligt. Ville gärna ha ett armband och ett nytt skal till telefonen men höll mig till ett par nya solglasögon (När första lönen sen rullar in då kanske man kan lyxa till det med ett nytt skal, yeey) 
 
 
Harry Potter (female version) med sin pojkvän Clark Kent.
 
 
Marknadens slut ledde oss till frukt himmelen. Ville ha i princip allt. 
 
 
Min kärlek vid kassan med ett tålamod som jag önskar kunde smitta av sig på mig. 
 
Vi ställde oss i fel kö och hamnade vid selfservice kassorna. 15 minuter och några sura miner senare var vi äntligen klara. Hade kunnat stå i den vanliga kön 10 gånger om. Vi är inte bittra .. Absolut inte. En upplevelse för livet och en läxa, ALDRIG mer "gör det själv" kassan. 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: