surfersparadise.blogg.se

#På resande fot #ObestämdTid #LeverLivet #NeverTuringBack #ÅngraBaraDetDuAldrigGjorde #CarpeFuckingDiem #FuckOutTheWay #PictureForThePasta #Backpacker #Sydney #RegretNothing #DownUnder #Don'tWorryBeHappy #OneDayAtATime #DreamBig #Livet ÄrFörKortFörAttMåDåligt #LifeWon'tWait #FeelingGoodIsGoodEnough

Candy for the rich people

Kategori: Backpacker tips

Priset på lösvikts godiset här är kriminelt 3.59 dollar (motsvarande 25.13 kronor) för endast 100 gram. Smakar detta godiset helt underbart på tungan, räcker det i flera år eller är det guld i det? Återkommer om jag någonsin provar det. 
 
 
Jag tror att vi svenskar förmodligen äter mer godis än de allra flesta länder. Här har dem andra alternativ såklart som mer chips, rad efter rad med chocklad, läsk i mängder och kakor/bakverk överallt. Men det älskade lösviktsgodiset .. konstiga och äckliga smakar till skyhöga priser. 
 
 
Däremot så har jag ett tips för dem som gillar saltlakrits! Om man går in i den asiatiska gången i mataffärer så finns det oftast på slutet av denna gång en liten internationell hörna där dem säljer Tyskt lakrits. Smakar som vilket lakrits som helst, finns 5 olika slags påsar och kostar inte en förmögenhet. 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: