surfersparadise.blogg.se

#På resande fot #ObestämdTid #LeverLivet #NeverTuringBack #ÅngraBaraDetDuAldrigGjorde #CarpeFuckingDiem #FuckOutTheWay #PictureForThePasta #Backpacker #Sydney #RegretNothing #DownUnder #Don'tWorryBeHappy #OneDayAtATime #DreamBig #Livet ÄrFörKortFörAttMåDåligt #LifeWon'tWait #FeelingGoodIsGoodEnough

Jag säger som Josefin

Kategori: Sydney

Ni kanske tror att det är fint väder här varje dag, att vi kan ligga på beachen och sola. Bada i havet och spela volleyboll på stranden. Sydneys väder levererar INTE, och idag var det blåsigt, regn och kallt igen. Borde kanske inte klaga men det känns inte riktigt som semester om man säger så. Därför blev jag super pepp  idag när bokade vi Hostel för tiden vi kommer att stanna i Byron Bay, tanken är att imorgon även boka en natt i Port Macquarie samt 4 dagars surfcamp i Spot X. Längtar!
 
Vid åtta möte vi upp Stina och Lars för att spela bowling. Det skulle vara billigare (då det är cheap tuesday)  men så var det inte och bowlingen var till och med löjligt dyr. Vi stannade dock kvar på baren där man kunde spela biljard grattis. Stina och Jag vann mot Lars och Micke för att Micke satte den svarta. ÄNTLIGEN VINST.
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: