surfersparadise.blogg.se

#På resande fot #ObestämdTid #LeverLivet #NeverTuringBack #ÅngraBaraDetDuAldrigGjorde #CarpeFuckingDiem #FuckOutTheWay #PictureForThePasta #Backpacker #Sydney #RegretNothing #DownUnder #Don'tWorryBeHappy #OneDayAtATime #DreamBig #Livet ÄrFörKortFörAttMåDåligt #LifeWon'tWait #FeelingGoodIsGoodEnough

Inte mycket roligare än såhär

Kategori: Sydney

Japp, jag är ledig och vad händer? Väder gudarna vill straffa mig och ger oss storm.
 
 
 
Sopptunnor och skyltar ramlar och träden är påväg att gå av. Det är bara början, bara 12 dagar kvar tills jorden går under ;) 
 
 
Från det ena till det andra. Fiskmåsar är det värsta jag vet. Dem är hetsiga, äckliga och grymt på. Dessutom sket en fiskmås på mig förra lördagen, usch. Självklart är Mickes mål för dagen att få så många fiskmåsar efter sig som möjligt, han lyckades.
 
 
Vi passade även på att smita in en snabbis på en bar för att titta på någon svensk Alexander Gustavsson när han spöade skiten ur en Mauricio "shogun" Rua. Himla sport intresserad man har gått och blivit här nere då, typ.. Bra där Alex(?!) Nej men det var roligt att se, tur att det ser mildare ut på teve än i verkligheten, hade nog inte vågat kolla på the real deal. 
 
 
Glad andra advent allesammans, nu blire Julkalender i hopp om julstämning. 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: