surfersparadise.blogg.se

#På resande fot #ObestämdTid #LeverLivet #NeverTuringBack #ÅngraBaraDetDuAldrigGjorde #CarpeFuckingDiem #FuckOutTheWay #PictureForThePasta #Backpacker #Sydney #RegretNothing #DownUnder #Don'tWorryBeHappy #OneDayAtATime #DreamBig #Livet ÄrFörKortFörAttMåDåligt #LifeWon'tWait #FeelingGoodIsGoodEnough

Miss shitface 2013

Kategori: Sydney

1 january vaknar jag upp och har enligt allt klotter på min kropp och micke blivit utnämd till miss shitface 2013, tack älskling! Du är så otroligt älskad du med! Hela dagen var seg men klockan 9 bestämde vi oss ändå för att gå ut då det trots allt är våran sista kväll (för denna gång) här i Sydney. Vi begav oss till Galaxy World för att spela på maskiner, köra bil med mera. Cheap tuesday dessutom vilket innebar att man fick den dubbla summan av pengarna man köpte för, gillar. 
 
 


 
 
 
Såhär ser det alltid ut när vi spelar, Micke etta och sen jag tvåa :(
 
 
Efter det blev det gick vi till Yoghurt berry för att köpa yoghurt glass, på det nyöppnade stället på George street är det självservie så man väljer och vrakar precis hur man vill. När vi satte oss lägger vi märke till låten som spelades, en glad melodi som sjunger om yoghurt glassen. Efter att låten slutar så börjar den om på nytt, samma vissa tills vi går därifrån. Stakars dem som jobbar där, jag får liksom panik när det än en hel skiva som går på repeat. 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: