surfersparadise.blogg.se

#På resande fot #ObestämdTid #LeverLivet #NeverTuringBack #ÅngraBaraDetDuAldrigGjorde #CarpeFuckingDiem #FuckOutTheWay #PictureForThePasta #Backpacker #Sydney #RegretNothing #DownUnder #Don'tWorryBeHappy #OneDayAtATime #DreamBig #Livet ÄrFörKortFörAttMåDåligt #LifeWon'tWait #FeelingGoodIsGoodEnough

Smarta backpackers

Kategori: Sydney

Den dag har bara varit bra. Eftersom att vi flyttar ut den 2 januari istället för den 7 (som står på kontraktet) så blev vi tvugna att hitta nya ägare till lägenheten då vi annars skulle behöva betala 5 extra dagars hyra. Idag efter mycket letande tackade två personer äntligen ja och skrev kontrakt, därmed sparade vi 275 dollar från egen ficka. 
 
 
Casinot här i Sydney har ett erbjudande att om man bli medlem innan nyår så får man 50 dollar per person att spela för, dock måste man satsta allt på en spelomgång. Torun och Linus kom på den geniala iden att spela roulette och satsa 50 på röd och 50 på svart för att få ut erbjudandet i riktiga marker som man antingen kan växla in till pengar eller spela fler gånger för. Vi spelade upp 20 dollar, förlorade men gick ändå hem då 30 dollar rikare. 
 
 
 
 
 
Jag har även lärt känna en av killarna på grillen bredvid glassbaren och igår gav han mig två stycken biljetter till en nyårs fest i Darling Harbour till mig och Micke. Eftersom att vi redan har planer så kom Micke på den briljanta iden att sälja dessa, tro det eller ej men det fungerade och vi fick 80 dollar för båda. 
 
 
385 dollar rikare / sparade = 2695 kronor. För en backpacker är detta heaven. 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: